Scania

22. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Flot Scania R 650 til Alex Jensen Transport

Flot Scania R 650 til Alex Jensen Transport

22. oktober 2020 - 01:44

Alex Jensen Transport ApS har fået leveret en flot Scania R 650, der er opbygget med Hiab 262 EP-5 CD-kran og CLF 425S-3W-wirehejs med 3-vejs tip. Der følger fjernbetjening til tip, hejs og pendellad og bakkamera, så betjeningen er så nem som muligt.

 

Det praktiske CR20N-førerhus er udstyret med alt, hvad hjertet begærer - lige fra Driver+pakke, V8-læderpakke og premium-sæder med ventilation og varme til læderrat og elektrisk opvarmede og justerbare spejle. Derudover indeholder kabinen også køleskab, kaffemaskine, klimaanlæg og oliefyr med start via App. Der er også installeret infotainment-pakke, premium DAB-radio med Apple Car Play, navigation og Bluetooth.

 

Som prikken over i’et er den flotte Scania R 650 spækket med den nyeste teknologi og har Opticruise-automatgear, retarder og adaptiv fartpilot med Active Prediction. Derudover er der tilkøbt LED-lyspakke, trykluftpistol, LDW-kørebaneadvarsel og AEB avanceret nødbremsefunktion.

Alex Jensen Transport ApS har atter engang valgt at tilkøbe Scanias syv års R&M reparationsaftale samt Scanias overførsel af tacografdata via Communicator 300-boks. Derudover er bilen finansieret og forsikret igennem Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans og Scania Lastbilforsikring.

 

Da sikkerheden er i højsædet har Alex tilkøbt Scanias nye totalskade-forsikring, GAP.

 

Den er solgt af lastbilsælger Ernst Bjerregaard Larsen fra Scania.

Læst i alt:

1160 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger