Scania

2. marts 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Flot træk til Knud Korsbæk & Sønner

2. marts 2021 - 01:44

Vognmandsforretningen Knud Korsbæk & Sønner i Attrup mellem Fjerritslev og Brovst har fået leveret en ny Scania R 540 opbygget til transport af korn- og foderstoffer, som er hovedbeskæftigelsen for virksomhedens 16 lastbiler.

 

- Vi har givet en brugt Scania i bytte på den nye, fortæller den mellemste af de tre ”& Sønner” i virksomheden, Jan Korsbæk. Han udgør sammen med storebror Niels og lillebror Ole anden generation i Knud Korsbæk & Sønner, mens tredje generation allerede er repræsenteret i form af Oles søn Nichlas.

 

- Vi har en blandet flåde med begge de svenske og et tysk lastbilmærke i flåden, og da vores gode chauffør Lars Gregersen frygtelig gerne ville have en Scania at køre i, fik han det, siger Jan Korsbæk.

I førerhuset kan Lars Gregersen glæde sig over masser af læder på rat, førerstol og dørsider, stort 4x20 W musikanlæg integreret i infotainment-systemet inkl. navigation, ekstra 6 kW motor- og kabinevarmer samt masser af andet komfort- og sikkerhedsudstyr.

 

Den nye Scania R 540 er opbygget med 3-vejs tip på forvognen af Skelhøje Vognfabrik. Det samme er den 4-akslede påhængsvogn, mens Højbjerg Maskinfabrik har leveret den bagmonterede og aftagelige kran til håndtering af bl.a. bigbags. Forvognen er malet i Skive, mens påhængsvognen er malet i Ejstrupholm.

 

R 540-modellen er udrustet med Scanias kraftigste 6-cyl. rækkemotor på 540 hk/2.700 Nm, 14-trins GRS905R-gearkasse med integreret Retarder og Opticruise gearskiftesystem samt forstærket, enkeltreduceret R885-bagtøj med 2,87:1 i udveksling.

Stiholts v/Peter Munkholm har stået for leveringen.

Læst i alt:

2726 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke