Scania

26. august 2020 - 14:45

App linkNu på Google Play

Flotte jubi-V8'ere leveret i hele landet

26. august 2020 - 14:45

Hen over sommeren har der været gang i leveringerne af Scanias V8 50-års jubilæumsmodeller. Nr. 2 af 50 gik til Faurkilde, nr. 11 af 50 gik til Allerød Transporten og sidst men ikke mindst gik nr. 13 af 50 til Aale Vognmandsforretning.

 

Fælles for alle bilerne er selvfølgelig Scanias V8-motor samt den specielle V8 Limited Edition 50-års jubilæumspakke. Pakken indeholder V8 50-års stafferinger og V8-logo på siderne med vandmærker, der viser forskellige Scania V8-modeller gennem tiderne. Dette design går igen på den helt specielle V8-galge.

 

Selvom de tre biler på papiret lyder ens, skiller de sig dog markant ud fra hinanden i både farver, størrelse og anvendelse.

 

Faurkilde har fået leveret en Scania 650 S med CS20-førerhus og 100 cm udtrækskøje. Scania Frederikssund har monteret en helt ny type hydraulikanlæg til gyllekørsel med olietanken på bagsiden af hytten fungerende som galge. Alle lister ud- og indvendigt er lakeret i guld og rat, sæder og måtter er også prydet med guld-syninger og skrift.

Aale Vognmandsforretning har fået leveret en Scania R 520 6x2*4, som er opbygget hos Scania i Vojens. Teamet har kræset for detaljerne med bl.a. sideskørter, som er ført helt til bagenden på bilen. Kassen er opbygget og monteret hos Farre Karrosserifabrik, og lakering er foretaget hos Ingemanns Autolakering.

 

Loui Olsen fra Allerød Transporten har fået leveret en Scania R 650 V8 med CR20-førerhus med højt tag. Scania Ishøjs opbyggerteam har klargjort bilen og bl.a. monteret fuld aludørk, blitzblink i fronten og på taget, arbejdslys i trin og på spoiler samt lange horn på taget, lysskilt og fem positionslamper på taget, belyst Scania-logo i fronten og to lysende griffer i fronten.

 

Indvendigt er der heller ikke sparet på nogen af bilerne, der alle kommer med Premium lædersæder med V8 brodret i nakkestøtten og døre, guldlister i rat og dørpartier samt stort 7” Infotainment system.

Læst i alt:

2629 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger