Scania

7. marts 2017 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Første NGS’er

7. marts 2017 - 02:15

Vognmand Klaus Michaelsen modtager Nyscans første NGS-levering – altså det første eksemplar af Scanias nye lastbilgeneration leveret af Nyscan, der bl.a. er autoriseret Scania servicepartner samt autoriseret Iveco-forhandler.

Klaus Michaelsens nye Scania R450 A6x2/4 er opbygget som twinsteer-trækker til distributionskørsel i Storkøbenhavn og på Sjælland.

 

Også ny citytrailer

Samtidigt fik Klaus Michaelsen også leveret en ny 2-akslet Schmitz Cargobull citytrailer med tvangsstyret bagaksel og løftbar foraksel. Traileren er udrustet med 13,6 meter isoleret kasse, Carrier Vector 1550 kølemaskine, luftlede-dug, forstærkede kantskinner i kølekassen og forstærket bagende samt ekstra markeringslygter på taget.

 

Den nye citytrailer er skræddersyet til twin-steer trækkeren med tilbagetrukne støtteben.

Vogntoget kører bl.a. fremover mellem Novo Nordisks centrallager i Greve og flygodsterminalen i Københavns Lufthavn for kørselskontoret Fact.

Opbygget i Vordingborg

Den nye R450-trækker er opbygget af Nyscan i Vordingborg med luftforskydelig skammel, fuld aludørk og høj galge. Bilen er leveret fra fabrik med spoilersæt og sideskørter, lige som Scania-fabrikken har lakeret førerhus og kølergrill, sideskørter og chassis.

 

Nyscan i Køge har monteret ekstra udstyr samt udført slutklargøring. Det er også her, at bilen de kommende seks år passes og plejes på en fuld reparationsaftale, inkl. udvidet drivlineforsikring.

 

Nyscans salgskonsulent Thomas Sandahl har strikket handlen sammen med Klaus Michaelsen. Den nye R450 er Klaus Michaelsens tredje Scania, som Nyscan har leveret til ham inden for de seneste knap to år.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger