Scania

10. april 2018 - 02:13

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Første nye Scania-generation til CSK

10. april 2018 - 02:13

CSK Stålindustri A/S i Thisted har fart på med produktion og levering af stålkonstruktioner af stort set alle slags. Det har Stiholt i Thisted også med at levere nye biler til den fremadstormende stålkoncern, der bl.a. producerer altaner, trapper, spær og andre stålkonstruktioner til byggeriet i hele Skandinavien.

 

I de seneste par år har lastbilsælger Lars Pedersen i Thisted solgt en række rigtig store Scania kranbiler til CSK, men de to seneste leveringer – og de første af den nye Scania-generation – er ”kun” opbygget som sættevognstrækkere.

Danmark, Sverige og Norge

De to Scania S 500 A6x2 skal begge bl.a. køre med firmaets trailere til byggepladser i bl.a. Danmark, Sverige og Norge, hvor de fungerer som mobile lagre for de stålkonstruktioner, der er produceret på CSK’s fabrikker i Thisted og i Letland.

De to S 500 er udrustet med Scanias super-økonomiske drivliner med 6-cyl. rækkemotor på 500 hk, GRSO905R-gearkasse med integreret overgear samt Retarder og forstærket R885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling.

 

Opbygningen er udført af Stiholt i Thisted med brændstof- og AdBlue-tanke i venstre side, integreret værktøjskasse bag sideskørtet i højre side, ekstra værktøjskasser mellem bagakslerne samt anodiseret, heldækkende alu-dørk og galge.

Som om det ikke var nok med de to nye Scania S 500, er der to nye Scania kranbiler mere på vej til CSK Stålindustri.

Læst i alt:

28 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger