Scania

2. november 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Fra lastbilsælger til lastbilkøber

2. november 2021 - 01:44

Når man efter syv år som lastbilsælger springer ud som vognmand, ligger det jo lige for at sælge sin første lastbil til sig selv med en ordentlig rabat. Det fik Christian Pedersen fra Aars dog ikke lov til, da han efter fem år som Scania-sælger hos Stiholt valgte at forlade skrivebordet og sætte sig bag rattet i CP Transport.

 

Christian Pedersen fik dog lov til at leje en Scania R 650 fra Stiholts udlejningsflåde i nogle måneder, indtil han kunne få leveret sin nye Scania R 500 A6x2.

 

Christian Pedersen har været lastbilsælger i syv år - to år hos MAN og senest fem år hos Stiholt. I en alder af 27 år har han nu etableret sin lille vognmandsforretning.

- Det er gået rigtig fint i starten. Jeg har fået en virkelig god kunde med kørsel af bl.a. dagligvarer i det meste af Jylland, og så kører jeg lidt for et par andre kunder, når det passer, siger Christian Pedersen.

 

Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen har stået for leveringen.

Læst i alt:

1900 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke