Scania

24. juli 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Go’ cocktail til Jesper Saaby

24. juli 2019 - 01:44

Vognmand Jesper Saaby fra Solbjerg på Mors har investeret i en Scania R 520 B8x4*4 af nyeste aftapning til hans vognmandsforretning, der nu består af fire fine Scania.

 

Veje er Jesper Saabys specialitet, for både den nye R 520’er og hans øvrige lastbiler er hovedsalig beskæftiget med asfaltkørsel i det midt- og nordjyske i sommersæsonen og snerydning/saltning af de lokale veje omkring Mors om vinteren.

 

»Det er chauffør Michael Glentborg, der har fået den nye bil. Han har selv været inde over med hensyn til opbygningen, så han - inden for rimelighedens grænser - har fået det, som han vil have det. Det gælder også i CR20N-førerhuset med normalt tag, hvor han tit overnatter 3-4 dage om ugen,« forklarer vognmanden.

R 520’eren er opbygget med wirehejs af Sawo i Nørresundby, mens Mosegaards Autolakering har stået for maling af chassiset, mens førerhuset er fabrikslakeret efter Scanias MCC-koncept (Multi Colour Concept) og desuden har fået en tur indvendigt af Buur & Thomsen i Vraa.

 

Bilen er desuden udstyret med trækbjælke og VBG-træktøj fra fabrikken, for til hverdag skal bilen også køre med en 3-akslet kærre og ca. 56 tons vogntogsvægt.

 

Stiholts lastbilsælger Lars Pedersen har stået for leveringen.

Læst i alt:

1576 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger