Scania

18. januar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Godt at kende nogen

18. januar 2019 - 01:43

Det er altid godt at kende nogen, der kender nogen, der kan anbefale nogen. Efter den metode tog vognmand Peter Svendsen, som driver vognmandsforretningen Svendsens Transport ApS i Horsens sammen med sin lillebror Søren, kontakt til Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen i Aalborg for at få et tilbud på en ny lastbil.

 

»Efter at jeg kom i kontakt med Christian, kørte det stort set efter en snor,« fortæller Peter Svendsen.

 

»Det meste af dialogen foregik via Messenger, hvor Christian altid var lynhurtig til at svare på mine spørgsmål. Jeg var helt tryg ved processen, og jeg har stor tillid til, at jeg har fået en god pris og de helt rigtige specifikationer til vores kørsel,« fastslår han.

Den gode dialog førte til, at Svendsen Transport lige efter nytår fik leveret en ny Scania R 500 A4x2. Den er kommet i stald med et dusin Volvoer og en ældre Scania R 164, og Peter Svendsen glæder sig til at se, hvordan den nye R 500 kommer til klare sig i konkurrencen med de andre svenskere. Foreløbig tegner det godt, for på jomfruturen til Lyon i Frankrig gik den nye R 500 ca. 3,7 km/l med et læs møbler ud og et læs vin hjem med Peter Svendsens far, H.C. Svendsen, bag rattet.

 

»Vi råder som nævnt over i alt 14 lastbiler. De er bl.a. beskæftiget med traditionel eksportkørsel som i de gode, gamle dage på Frankrig og Spanien, tankvognskørsel på Tyskland samt diverse blandet kørsel,« siger Peter Svendsen. Han kører selv til hverdag og styrer eksportbilerne fra telefonen, mens lillebror Søren tager sig af tankkørslen.

Den nye Scania R 500 er stort set standard - men fra øverste hylde. Den er fabriksopbygget med bl.a. fast skammel, alu-dørk, galge, ca. 1.400 liter tankkapacitet, sideskørter mm. Bag rattet kan chaufføren glæde sig over bl.a. den store læder- og lyspakke, stort infotainment- og navigationssystem, ekstra bred køje, stort klimaanlæg mm.

Læst i alt:

2701 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger