Scania

3. december 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Helt særlig nummer 8 til Spul & Rens

3. december 2020 - 01:44

Kennet Jacobsen fra Spul & Rens ApS har netop fået leveret en Scania R 580 Limited Edition V8-forvogn.

 

Der er tale om en R 580 B6x2*4NBLN V8 Limited Edition nr. 8 med lækker opbygningfra Bucher Municipal (tidligere J. Hvidtved Larsen).

 

Det ses tydeligt på den flotte lakering i Ruby Red og den gyldne V8-skrift på siderne, de guldindfarvede horn på taget samt lysende Scania-logo og griffer i fronten.

 

Ren råstyrke og V8-lyden

 

Motoren har et drejningsmoment på 3.000 Nm allerede fra 950 omdr./min. med en GRSO905R-gearkasse med Opticruise og retarder.

 

Samtidig er det Danmarks først bestilte V8 Limited Edition forvogn og indtil videre kun nummer 2 Limited Edition forvogn på vejene i Danmark. Sikkerheden har bl.a. elektronisk bremseaktivering, automatisk Hill Hold, aut. nødbremse (AEB), vognbane advarsel (LDW) samt adaptiv fartpilot (ACC).

Flåde på 7 Scania

Kennet Jacobsen er en trofast Scania kunde, og han har selv fået lov til at vælge nummeret på sin nye V8 Limited Edition, som skulle være nr. 8. Det er ikke et helt tilfældigt nummer, for Kennet har nemlig fødselsdag den 8/8. Måske er det heller intet tilfælde, at Kennet havde 7 lastbiler, men så kom en interessant veteranlastbil på banen, en Scania 141, endda fra årgang 1978.

 

Inde i det flotte førerhus (CR20N) er der blevet plads til den helt store V8-pakke som blandt andet indeholder premium-førersæde i sort læder med rød søm, passagersæde i sort læder med rød søm, dørbeklædningspanel i sort kunstlæder med V8-symbol, beskyttelsesmåtter og midterste gulvmåtte i sort stof med rød søm, læderindlæg med præget V8-symbol. V8-rat i sort læder med rød søm med en ydre sektion i perforeret læder. Førerhuset er desuden luftaffjedret for at øge komforten.

Inde i den rummelige kabine er der yderligere fundet plads til en stor 7” infotainment skærm, klimaanlæg, køleskab samt stor udtræksbar køje til et hvil mellem opgaverne.

 

- Når vi er på landevejen hele dagen, og kommer ud til krævende opgaver, er det bare rat at have komfort og lækre detaljer at kigge på inde i kabinen, siger Kennet Jacobsen.

 

Spul & Rens blev stiftet i 2006, for snart 14 år siden og har mange års erfaring inden for flere forskellige former for kloakarbejde. Derfor kan de tilbyde kloakservice hos både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder.

 

Læst i alt:

1134 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger