Scania

18. september 2018 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

IAA: Nye løsninger til CO2-reduktion

18. september 2018 - 02:35

- Transportsektoren står over for et fundamentalt skift mod mere bæredygtig transport, og Scanias mål er at gå forrest, hvad angår de tunge køretøjer med lavt CO2- og nul udstødningsemissioner, som transportvirksomheder efterspørger til deres drift, siger Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Head of Scania Trucks.

 

Plug-in hybrid

På IAA, verdens største messe for erhvervskøretøjer der afvikles fra 20. til 27. september i Hannover, viser Scania sit fulde produktprogram af lastbiler og busser med fokus på mere miljøvenlig transport.

 

Samtidig viser Scania en ny plug-in hybrid lastbil til bykørsel. Den giver distributører mulighed for at køre fra depoterne i forstæderne og frem til bygrænserne med forbrændingsmotor, for så at skifte til elektrisk drift i byerne. Mens der læsses af eller holdes pause, kan chaufføren lade batteriet i 20 minutter for så at fortsætte leveringerne.

Scania Zone

Byer over hele Europa indfører i stigende grad trafikmåling for at mindste forurening, støj og fart. Scania Zone er her en ny service, der hjælper transportvirksomheder og chauffører med at overholde lokale regler, ved at linke regler - som for eksempel fartgrænser, emissions- og støjbegrænsning - til geofencing zoner i Scania Fleet Management systemet. Scania Zone introduceres for nye biler produceret fra midten af 2019.

 

På IAA viser Scania syv forskellige lastbiler inden i Hal 12 og yderligere tre lastbiler udenfor. Bilerne ledsages af fem Scania by- og turistbusser. Alle køretøjer er udviklet til alternative brændstoffer, der gør en bæredygtig forskel for klimaet.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger