Scania

17. april 2020 - 12:30

App linkNu på Google Play

Imponerende flot V8'er til Claus Madsen Transport

17. april 2020 - 12:30

Vognmand Claus Madsen Transport i Vig har netop fået leveret sin nye 3-akslede trækker – en flot opbygget Scania R 650 V8.

 

Den 3-akslede trækker består af R-seriens førerhus med normal højde, og den flotte røde lakering samt udsmykning er udført hos Mosegaards Autolakering. Trækkeren er opbygget med stor bagkofanger med SUPER logoer, 2-strengs hydraulikanlæg, luftforskydelig skammel, aludørk i fuld bredde samt bagende. Scania Vojens har desuden monteret en stor galge, lange horn på taget, LED-lysskilt, Michelinmænd samt rotorblink nedsænket i tagspoileren.

 

Inde i førerhuset er der ikke sparet på komforten, og den luksuriøse trækker er blandt andet udstyret med Driver+ pakke samt V8 læderpakke i hvid. Derudover har BJ Autopolstring sørget for en rigtig flot plyspolstring af sæder, loft samt gardiner. I den eksklusive kabine findes også køleskab, klimaanlæg, oliefyr med start via App, opbevaring på bagvæg samt trykluftpistol. Der er ligeledes installeret stort infotainmentsystem med 7” skærm, Premium DAB radio med Apple Car Play samt navigation og Bluetooth.

Den nye trækker er samtidigt spækket med den nyeste teknologi og har opticruise automatgear, retarder og adaptiv fartpilot med active predicition som sikrer stabil og miljøvenlig kørsel. Læg hertil LDW kørebaneadvarsel samt AEB avanceret nødbremsefunktion og sikkerheden er helt i top. Derudover er der tilkøbt LED-Lys pakke. Alle spejle er desuden elektrisk opvarmet og justerbare.

 

Claus Madsen har tilvalgt en Scania Skræddersyet Serviceaftale med 10 års drivline reklamationsret. Bilen er finansieret og forsikret hos Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.

 

Den er opbygget ved Scania Vojens og solgt af Ernst Larsen.

Læst i alt:

4350 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke