Scania

11. juni 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Kongeblå S-model til Høng-vognmand

Kongeblå S-model til Høng-vognmand

11. juni 2019 - 01:44

En flot, kongeblå Scania S 500 6x2/4 blev forleden leveret til PL Transport i Høng.

 

S-sovekabineførerhuset med højt tag har fladt gulv og en ståhøjde på 2070 mm fra gulv til loft. Indvendigt har førerhuset bl.a. Premium-chauffør- og passagersæde med ventilation og varme, læderrat, elektronisk opvarmede og justerbare spejle, 7” infotainmentsystem, DAB radio med Apple Car Play navigation, Bluetooth og subwoofer, køje med udtræk, opbevaring på bagvæg og køleskab.

 

Bilen er også udstyret med f.eks. Opticruise-automatgear, adaptiv fartpilot med active predicition, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB (avanceret nødbremsefunktion).

 

Det er Scanias opbyggerafdeling i Vojens, der har stået for opbygningen af PL Transports nye trækker, og de har bl.a. udrustet bilen med blå eloxeret aluminiumsdørk, hanebro under hytten, LED-lysskilt, høj solskærm, cyklistkamera, forskellige arbejdslys, stor værktøjskasse i højre side, trekanter mellem bagskærmene med aftageligt låg, ADR-skilt, ildslukkere og en såkaldt ”norgesbagende”, der er et stykke kraftigt fladjern, som sidder bagpå trækkeren, så traileren ikke ødelægger bagenden.

Scanias salgskonsulent i Holbæk Ernst Larsen har stået for leveringen.

Læst i alt:

1804 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger