Scania

14. juni 2019 - 02:12

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kongeblåt valg i Vestsjælland

14. juni 2019 - 02:12

Ernst Larsen, Scanias salgskonsulent i Holbæk, leverer en ny kongeblå Scania S 500 6x2/4 til PL Transport i Høng på Vestsjælland.

S-sovekabineførerhuset med højt tag har fladt gulv og en ståhøjde på 207 cm fra gulv til loft. Det store førerhus udgør også en sikker arbejdsplads, da førerhuset er konstrueret som en stor sikkerhedsramme om chaufføren og en eventuel passager.

 

Indvendigt er førerhuset spækket med udstyr, bl.a. Premium chauffør- og passagersæde med ventilation og varme, læderrat, elektronisk opvarmede og justerbare spejle, 7” infotainmentsystem, DAB-radio med Apple Car Play og navigation, Bluetooth og subwoofer, køje med udtræk samt opbevaring på bagvæg samt køleskab.

 

Bilen er også udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer, herunder automatgearet Opticruise, adaptiv fartpilot med active predicition, LDW (advarsel mod kørerbaneafvigelse) og AEB (avanceret nødbremsefunktion).

Blåt look

Scanias opbyggerafdeling i Hammelev ved Vojens står for opbygningen af PL Transports nye trækker. Opbygningen inkluderer blå eloxeret aluminiumsdørk, hanebro under hytten, LED-lysskilt, høj solskærm, cyklistkamera, forskellige arbejdslys, stor værktøjskasse i højre side, trekanter mellem bagskærmene med aftageligt låg, ADR-skilt, ildslukkere og en såkaldt ”norgesbagende”, der er et stykke kraftigt fladjern, som sidder bagpå trækkeren, så traileren ikke ødelægger bilens bagende.

 

Både førerhus – alt plastik inklusive – chassis og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelen er, at lastbilen leveres i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, og at alt på bilen kan indfarves, så den får det ønskede look.

 

Femårig serviceaftale

PL Transport har tilvalgt en Scania Repair- og Maintenance serviceaftale, baseret på Scanias skræddersyede service-koncept. Aftalen kører de næste fem år. Med aftalen får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal kørte kilometer.

Læst i alt:

59 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger