Scania

21. februar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny bil til chaufføren, vognmanden fortsætter i den gamle

21. februar 2019 - 01:43

Chauffør Christian K. Hyldahl er netop blevet rigtig godt og flot kørende i en splinterny Scania S 500 bogietrækker. Det kan han takke sin tvillingebror, vognmand Jens K. Hyldahl, for. De to deles om de to lastbiler i Jens’ vognmandsforretning i Ulstrup.

 

»Christian har kørt lastbil i 27 år, så jeg synes, at det var på tide, at han fik en helt ny lastbil at køre i,« fortæller Jens k. Hyldahl.

 

»Hans tidligere bil, en godt 10 år gammel Scania R 560 med 1.200.000 km. på tælleren, var mere moden til udskiftning end min egen 560’er, der ”kun” har gået godt 800.000 km, så derfor er det jo mest rimeligt, at Christian får den nye, mens jeg kører videre i den gamle,« forklarer Jens K Hyldahl.

Ud over at være en rigtig flink chef for sin bror, er Jens også meget forudseende. Når Christian K. Hyldahl efter eget ønske går på efterløn om et par år, vil Jens K. Hyldahl nemlig skille sig af med sin 560’er og selv køre videre i den ”nye” S 500. Samtidig med købet af den nye har Jens K. Hyldahl også investeret i en 7-årig serviceaftale inkl. udvidet drivlinedækning, og når de syv år er gået, passer det med, at Jens selv vil gå på pension til den tid.

 

Det er Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm, der har leveret den nye S 500 A 6x2 fra afdelingen i Sæby.

Det er også Stiholt i Sæby, der har opbygget bilen med heldækkende alu-dørk, G-strenge, høj galge og den særlige Stiholt-specialitet i form af en kraftig chassisbeskytter. Den tager fra, hvis bagenden af trækkeren skulle komme i nærkontakt med svanehalsen på sættevognen. Bilen er i øvrigt fabrikslakeret med metallak, mens Nordjysk Autolakering i Sæby har stået for maling af opbygningen, skrift og dekoration på siden af førerhuset samt den karakteristiske lodrette dekoration på fronten.

Læst i alt:

3532 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger