Scania

5. august 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny Scania 580 S til blandet landhandel

5. august 2020 - 01:44

Vognmand Carsten Jørgensen fra Nykøbing Mors betegner selv sin lille vognmandsforretning Foldager Transport ApS som ”lidt af en blandet landhandel”. Nogle gange kører han med møbler, andre gange med blomster, nogle gange kører han sydpå og nogle gange kører han nordpå. Men uanset læsset er der altid fart på.

 

For nylig fik han leveret en ny Scania 580 S.

 

»Jeg ved godt, at en V8’er er lidt i overkanten til en 2-akslet trækker, men som vognmand kan jeg jo selv bestemme, og jeg skal jo selv betale for dieselolien,« siger Carsten Jørgensen.

 

Carsten Jørgensen dyrker ”old school”-stilen med udvendigt lysskilt, Michelin-mænd, tryklufthorn og ”Torpedo-lygter” på taget mm.

 

Han har valgt at få bilen udrustet med en meget enkel og elegant opbygning hos MJ’s Lastvogns Opbyg & Service i Bylderup Bov samt få malet opbygningen hos Damms Lak i Kliplev. Slutklargøring og de sidste detaljer er udført af Stiholt i Thisted, hvor lastbilsælger Lars Pedersen har stået for handlen.

Læst i alt:

1428 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger