Scania

9. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny Scania til Fjellerad – i Næstved

9. juni 2020 - 01:44

For godt et halvt år siden overtog Fjellerad Transport i Støvring den velkendte benzin- og olietransportør Carl Larsen & Søn i Næstved. Derved blev vognparken udvidet med ca. 20 biler og lige så mange chauffører, der alle er beskæftiget med distribution af benzin og olieprodukter for Shell på Sjælland og Lolland-Falster.

 

Der er netop leveret en ny Scania til Fjellerads Næstved-afdeling. Det er en G 500 B6x2*4 med tank-opbygning, der er blevet overflyttet fra en ældre Volvo. Både tanken og den tilhørende 3-akslede påhængsvogn er blevet renoveret og malet efter alle kunstens regler af HMK Bilcon i Gistrup, der har produceret både tank og påhængsvogn fra nyt.

 

Den nye Scania G 500 har bl.a. airbag i rattet samt gardin-airbag over sideruden, røde sikkerhedsseler, alkolås, LED Premium-lyspakke, chauffør-komfortpakke, klima-pakke mm. Og det ADR-godkendte chassis er udrustet med skivebremser, AEB-nødbremsesystem, Active Prediction ”afstandsradar”, LDW vognbaneassistent, styrbar støtteaksel bag trækakslen med mulighed for manuel de-aktivering, alu-fælge og meget mere.

Stiholt har stået for leveringen ved markedschef Jens Holger Pedersen.

Læst i alt:

1155 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke