Scania

18. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny Scania til jubilar

18. juli 2018 - 01:44

Chauffør Poul Johansen, også kendt som ”Fonzie”, har 25 års jubilæum hos Flemming Nielsen & Sønner. I den anledning har han fået en ny Scania R500 bogie-trækker i de karakteristiske farver.

 

Farverne har prydet Flemming Nielsens biler siden 1974 hvor han startede sin virksomhed. Senest er begge hans sønner Lars Nielsen og Jan Nielsen, der også begge driver deres egne vognmandsforretninger, trådt til og firmaet har skiftet navn til Flemming Nielsen & Sønner.

 

Leveringen er den første af i alt tre nye Scania R500. De efterfølgende to biler er twin steer trækkere, og disse skal opbygges som hydrauliktrækkere. Alle bilerne leveres direkte fra fabrikken lakeret i kundens farver, så der kun skal sættes striber og skrift på.

Foruden de tre nye Scania R500 har både Lars og Jan hver handlet en Scania til deres egne forretninger. Her er dog tale om V8 6x4 tandem-hydrauliktrækkere til kørsel med tip-sættevogn.

 

Der er ikke sparet på noget til de nye biler, af udstyr kan blandt andet nævnes at de er købt med sort læder pakke og derudover også har følgende finesser: Driver Plus chaufførpakke, Premium Radio med 7” skærm, navigation, DAB og Apple Car-Play, klimaanlæg med fugtighedssensor, oliefyr med start via App., underkøje med udtræk til 100 cm., iPad holder, kaffemaskine, køleskab, Opticruise automatisk gearskifte, retarder med friløb og adaptiv fartpilot (ACC), skab bag sideskørtet med el-opluk på boogiebilen og 2 strengs hydraulikanlæg på twin steer bilerne.

Det er Scania i Frederikssund, der har stået for opbygningen af de den nye Scania R500, som er solgt af salgskonsulent Jes Cramer-Petersen.

Læst i alt:

2533 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger