Scania

5. august 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny Scania til rutineret chauffør

5. august 2019 - 01:43

N. C. Christensen & Sønner A/S i Hurup i Thy har i de senere år fået leveret en lind strøm af nye Scania fra Stiholt - Thisted, og vognparken er efterhånden oppe på knap 40 enheder.

 

Blandt de seneste leveringer fra Stiholts lastbilsælger Lars Pedersen er en ny Scania R 520 A6x2/4, som chauffør Allan Christensen har fået fornøjelsen at få overdraget nøglerne til. På trods af efternavnet er Allan Christensen ikke i familie med vognmandsfirmaet, der bl.a. er beskæftiget over hele Danmark med transport af margarine, pasta, dagligvarer mm.

 

Allan Christensen har kørt for virksomheden i intet mindre end 32 år. Han kommer over i den nye R 520 fra en Scania R 450, og tidligere har han også kørt Iveco og Mercedes-Benz. Han har faktisk været glad for dem alle, men han har dog ekstra høje forventninger til den nye R 520’er, som han selv har fået lov til at vælge og sætte sit præg på. Det har bl.a. betydet, at Bj Autopolstring i Padborg har givet førerhuset en omgang indvendigt, mens Mosegaards Autolakering har malet bilen i de velkendte Thy-farver. Stiholt i Thisted har stået for opbygning og klargøring til levering. Det gælder også den reparations- og vedligeholdelsesaftale, som skal følge bilen i op til 10 år, eller til tælleren runder 1,2 mio. km - hvad der måtte komme først.

Den nye Scania R 520 skulle egentlig have været sat i drift noget tidligere, end den reelt kom ud at køre. Det skyldtes, at Allan var på ferie, da bilen stod klar, men den fik lov til at blive stående, indtil Allan var klar efter sin ferie. Sådan gør man nemlig i en vognmandsforretning, hvor der er respekt om chaufførerne, og det er ifølge Allan slet it’ så ring’ endda! Og apropos en lind strøm af nye Scania, så har Stiholt allerede leveret én mere til firmaet.

Læst i alt:

4512 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger