Scania

9. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny V8’er til vognmand fra Ejby

Ny V8’er til vognmand fra Ejby

9. oktober 2019 - 01:43

Vognmand Søren Larsen i Ejby fik i torsdags leveret en Scania R 520 A6x2. Den nye bil er en 10-års jubilæumsgave til en af hans trofaste chauffør.

 

Førerhuset – og dermed alt plastik – og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, samtidig med at alt på bilen kan indfarves, så den får et stilrent look.

 

Indvendigt er førerhuset udstyret med bl.a. chaufførpakke, Premium V8-lædersæder med ventilation og varme, læderrat, klimaanlæg, oliefyr med start via Scanias FMS app, infotainmentpakke, købeskab og opbevaring på bagvæg.

 

Bilen er derudover udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Opticruise-automatgear, retarder, adaptiv fartpilot med active prediction, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB (avanceret nødbremsefunktion).

Det er Scanias opbyggerafdeling i Vojens, der har stået for opbygningen af jubilæumstrækkeren, og de har bl.a. udrustet bilen med en luftforskydelig skammel, eloxeret aluminiums dørk i fuld bredde og over bagenden, trekanter mellem bagskærmene med opbevaring, værktøjskasse med udtræksskuffe og el-opluk, hanebro under hytten med rødt lys og integrerede arbejdslygter, dobbelte originale Scania-baglygter, afdækning under batterikasse med arbejdslys og nummerplade og LED-lysskilt.

 

Søren Larsen har tilvalgt en Scania serviceaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får Søren Larsen udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Det er servicesælger Jesper Sørensen, der har stået for salg af serviceaftale.

Læst i alt:

6617 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger