Scania

17. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nye Scania til toppen af Danmark

17. april 2019 - 01:43

Skagen Cementstøberi A/S, i daglig tale kaldet Skagen Beton, har netop fået leveret to nye Scania R 500 af Stiholt i Aalborg.

Hos Skagen Beton kommer de to nye R 500 A 6x2 i familie med et par Scania R 560 samt yderligere et halvt hundrede lastbiler. Skagen Beton er en stor og alsidig virksomhed, som ud over at producere alverdens betonvarer på seks forskellige betonværker i Nordjylland også beskæftiger sig med vognmandskørsel, udlejning af containere og køreplader, slamsugning m.m.

 

De to nye Scania ser ens ud på overfladen, men er lidt forskellige bag sideskørterne. Stiholt i Aalborg har opbygget den ene med hydraulikanlæg til kørsel med bl.a. tipsættevogn og den anden med hydraulikanlæg og skruekompressor til kørsel af bl.a. cement i silotrailer. Fælles for dem er dog, at de både skal køre i Danmark og internationalt til bl.a. Tyskland og Benelux-landene.

Mens Skagen Beton kan se frem til lave driftsomkostninger takket være markedets mest brændstoføkonomiske drivliner i form af 6-cyl. rækkemotorer på 500 hk, 14-trins GRS905R-gearkasser med Retarder samt enkeltreducerede R780-bagtøjer, kan chaufførerne glæde sig til et rigtig arbejdsmiljø. Der er nemlig sat kryds ud for høj til loftet i Highline-førerhusene, Premium-stole med læderindtræk, Premium lyd- og navigationsanlæg, automatisk Opticruise-gearskiftesystem, komplet LED-lyspakke for og bag inkl. arbejdslys, sidemarkeringslys, kørelys, rotorlys og meget mere.

 

Bilerne er leveret af Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen.

Læst i alt:

1887 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger