Scania

17. oktober 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyt kærretræk til Køge

17. oktober 2018 - 01:43

Klaus Michaelsen har efterhånden været vognmand i 30 år inden for vejgodstransport, men vognmanden har besluttet at udvide forretningen til nye områder – og til den beslutning hører investeringen i to helt nye kærretræk.

 

Scania Danmark har netop leveret det første, der er en ny Scania G 450 8X4 opbygget med HIAB-kran og pendel tippelad på både forvogn og kærre.

 

Scania i Ishøj har stået for opbygningen af selve bilen, der er holdt i Klaus Michaelsens sædvanlige stil med lys, lygter og meget andet gejl. Udstyrslisten er lige så imponerende som bilen ser ud og indeholder blandt andet LED-lyspakke, navigation med 7” display, Premium førerstol med ventilation og varme, køleskab, læderpakke, Opticruise automatgear og sikkerhedspakke med AEB og LDW.

Det er SAWO i Stokkemarke, der har stået for opbygningen af kranen, som er af typen HIAB X-HiPro 302 EP-5. SAWO har derudover også stået for opbygningen af pendel tippelad på både forvogn og kærre og opbygningen af en ekstra NOPA 3-akslet tipkærre.

 

Det nye G-førerhus er lakeret fra fabrik, og BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af chassis og opbygning. Scania i Ishøj stod for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den garvede vognmand.

Læst i alt:

1754 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger