Scania

2. maj 2017 - 02:22

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyt rødt ”lyn”

2. maj 2017 - 02:22

Sidste år fik han tre nye Scania R450. Nu har Lynbudet købt endnu en Scania med 450 heste, denne gang med et S-førerhus.

 

- Jeg har oplevet så god en brændstoføkonomi på de tre R450’ere, jeg købte sidste år, at jeg fortsætter med samme motor, fortæller ejer af Lynbudet i nordjyske Aalestrup, vognmand Jesper Christensen.

 

Lastbilen er udstyret med Retarder, hydrauliksystem til tiptrailer, kran samt walking floor. Bilen er solgt med serviceaftale og Scania fartskriver-service, der betyder, at vognmanden kan overføre og opbevare fartskriverdata automatisk, uanset hvor i Europa bilen befinder sig.

 

Lynbudet beskæftiger dagligt otte til ti biler og tilbyder en bred vifte af transportløsninger, bl.a. distribution og bud- / kurertransport i både ind- og udland.

Scanias 450 hk motor er netop udmærket med prisen Green Truck of the Year 2017.

Bilen er solgt af Scanias Morten Brøcher, mens kollegaen Jens Ole Jakobsen står for bilens serviceaftale- og reparationsaftale. Opbygningen er udført hos Scania i Aarhus.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger