Scania

29. april 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Optimal letvægter til korn- og fodertransport

29. april 2021 - 01:44

Vognmand Thomas Krogh Andersen i Vorning ca. midtvejs mellem Viborg og Randers er så glad for svenske lastbiler, at hans flåde på ti trækkende enheder ikke består af andet. Og så glad, at han for et par måneder siden fik leveret en ny Scania R 540. Dermed nåede bestanden af Scania i flåden op på én - men sikken én.

 

Det er chauffør Brian Eriksen, der er ”skyld i”, at Volvo-dominansen blev brudt, og han har fået vogntoget opbygget stort set, som han ville have den.

 

Thomas Krogh Andersens ti lastbiler beskæftiger sig primært med transport for landbruget - korn- og foderstoffer, gylle, sand og grus mm. Den nye Scania har typebetegnelsen R 540 B6x2*4, dvs. med styrbar bagaksel til kørsel med korn- og foderstoffer.

Vogntogets egenvægt er beskedne 18.760 kg takket være bl.a. alu-fælge hele vejen rundt, alu-lad, 6-cyl. motor, luftaffjedring mm.

 

Totalhøjden er 3,53 meter med normalt sovekabineførerhus for at kunne komme ind i kundernes lader og under fx siloer. Drivlinen med 6-cyl. motor på 540 hk er i kombination med GRS905R-gearkasse med retarder samt enkeltreduceret R885-bagtøj.

 

Forvogn og den komplette påhængsvogn inkl. 3-vejs tip og montering af EcoTop-rullepresenninger er udført af Schmidt Tip ApS i Løgumkloster, malet hos Mosegaards Autolakering, plysset og polstret i førerhuset af Fix Autopolstring i Hedensted samt klargjort til levering af Stiholt i Aalborg, hvorfra bilen er leveret af lastbilsælger Christian Pedersen.

Læst i alt:

1419 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger