Scania

18. oktober 2016 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Sælger lastbil nr. 1000

18. oktober 2016 - 02:00

Scania Danmarks 45-årige Key Account Manager William Bøgelund Madsen har netop solgt sin Scania lastbil nr. 1.000 - en milepæl nået på blot ni år.


William Bøgelund Madsen er så godt som født ind i vognmandsbranchen, og lastbiler har altid haft hans store interesse.


- Hele min mors side af familien er vognmænd, og jeg har altid befundet mig godt og vidst, at jeg ville arbejde i branchen, fortæller William Bøgelund Madsen.


Uddannet mekaniker

Da uddannelsen skulle vælges, var der derfor ikke megen tvivl. Han ville være lastbilmekaniker, mens efter at uddannelsen var i hus, varede det ikke længe, før han var videre.


- Jeg har haft mange forskellige jobs i branchen, fra mekaniker til lastbilchauffør, til skrivebordet hos en vognmand. Og ja, nu er jeg i salg. Jeg er landet på en god hylde nu. Jeg elsker at rådgive en vognmand til de bedste løsninger og lukke en handel.

Udfordrer kunderne 

Scanias supersælger uddyber:

 

- Jeg udfordrer mine kunders tankegang og forsøger at hjælpe dem med at finde ud af, hvad de burde tænke på, som de ikke er opmærksom på i dag. Jeg stiller gerne kritiske spørgsmål og søger at afklare, hvad kunden har behov for. Det er en værdi, som jeg tror på, at mine kunder gerne betaler for i form af køb og loyalitet.

Læst i alt:

484 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger