Scania

9. februar 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Særlig Scania til Grønland

9. februar 2018 - 02:20

Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen leverer igen en speciel lastbil til den nordligste del af det danske rigsfællesskab. Arctic Transport ApS, ved Matti Eriksen, i Nuuk på Grønland udvider således sin vognpark af Scania kranbiler med en ny R 490 CB8x8.

 

Ombygget fra G til R

Foruden træk på alle hjul (8x8) er bilen meget speciel, da den er ombygget fra G- til R-model. Det skyldes, at Scania på ordretidspunktet ikke kunne levere en R-model med træk på alle hjul, hvorfor bilen er bestilt opbygget med et G-chassis og efterfølgende ombygget med det højere R-førerhus.

 

Bilen er opbygget af Stiholt i Hjørring – inklusiv en Palfinger-kran, model PK110.002 med otte hydrauliske udskud og en maksimal rækkevidde på 22,5 meter. Dertil kommer fast lad med integrerede bådstøtter og udtræk.

Arctic Transport er specialist i ophaling og flytning af både samt løfteopgaver i byggeindustrien.

Flot forarbejde

Leveringen fra Stiholts Christian Pedersen bygger på det seriøse forarbejde, som Stiholts nu afdøde lastbilsælger Carsten Precht Jensen tidligere har udført på Grønland.

Her lykkedes det ham at opbygge et rigtig godt kundeforhold til mange grønlandske lastbilkunder – herunder Matti Eriksen, der bl.a. fik leveret en Scania R 480 LB8x2 og en R 480 CB8x8 med store Palfinger-kraner af Carsten Precht Jensen, inden han døde i fjor efter kort tids sygdom.

 

Christian Pedersen har med succes taget over efter Carsten Precht Jensen, og han har allerede leveret flere nye Scania på det grønlandske marked, som Stiholt har det officielle Scania-salgsansvar for.

Læst i alt:

122 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger