Scania

12. september 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Scania Driver Academy er nu AMU-godkendt uddannelsescenter

Scania Driver Academy er nu AMU-godkendt uddannelsescenter

12. september 2019 - 01:45

Efter i mange år at have afholdt EU-efteruddannelser via udliciteringsaftaler med godkendte AMU-centre, har Scania Danmark nu fået sin egen godkendelse.

 

Det betyder, at Scania Driver Academy fremadrettet er godkendt af Undervisningsministeriet til selv at udbyde AMU-uddannelser på godstransportområdet.

 

»Vi har meget stor erfaring inden for området, da vi i mange år har afholdt EU-efteruddannelsen, men med vores egen godkendelse kan vi nu udvide vores tilbud og fremadrettet også tilbyde en bred pallette af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger til diverse certifikater som ADR, kvalifikationsbevis og meget andet,« udtaler Erling Petersen, ansvarlig for Scania Driver Academy.

 

»Vores undervisere er meget erfarne undervisere og alle tidligere lastbilchauffører. Derudover opretter vi kun hold på maksimalt 16 deltagere, så vi sikrer, at alle får udbytte af den undervisning, der finder sted.«

Med udgangspunkt i den daglige kontakt med markedet kan Scania sikre, at der altid tilbydes uddannelser, der matcher transportbranchens behov. Derudover er strategien, at der altid undervises i nye biler udstyret med nyeste teknologi.

 

Erling Petersen, leder af Scania Driver Academy, ser frem til at servicere virksomheder og chauffører i meget større omfang end tidligere og tilbyder at skræddersy løsninger til den enkelte virksomheds uddannelsesbehov.

Læst i alt:

774 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger