Scania

30. oktober 2019 - 14:09

App linkNu på Google Play

Scania gør comeback i Nordamerika

Scania gør comeback i Nordamerika

30. oktober 2019 - 14:09

Rasmus Haargaard

Scania har trods stor succes verden over aldrig fået slået hul på det nordamerikanske marked. Midt i 80’erne forsøgte den svenske fabrik at indtage kontinentet ”over there”, men det mislykkedes, og siden har Scania trukket følehornene til sig, hvad angår Nordamerika.

 

Nu gør Scania dog et nyt forsøg – i hvert fald i det små. Gennem et samarbejde med den amerikanske Navistar-koncern er det planen at sende et begrænset antal Scania offroad-lastbiler i test hos udvalgte kunder i slutningen af 2020.

 

Lastbilerne skal udføre arbejde i mine-industrien og tung anlægskørsel. Navistars forhandler- og servicenetværk vil støtte op om forsøget, som i første omgang vil involvere canadiske kunder.

 

Scania og Navistar er i familie med hinanden i forvejen. Scania er således en del af Volkswagen-ejede Traton Group. Volkswagen har i de seneste tre år også ejet 17% af aktierne i Navistar, som bl.a. står bag det amerikanske lastbilmærke International.

Læst i alt:

1613 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger