Scania

3. april 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Scania i Herning får et stort ansigtsløft

3. april 2019 - 01:45

Kunder og medarbejdere har i flere måneder måtte døje med byggerod på grund af modernisering og miljøsikring af Scania-anlægget på Mads Eg Damgaardsvej i Herning. Nu er der efterhånden lys for enden af tunnelen, og når millioninvesteringen i renoveringen er gennemført, er der også kommet meget mere lys på værkstedet, i kundeområderne og i administrationen.

 

Scania Danmarks lastbilanlæg i Herning blev opført af den daværende Scania-forhandler Dieselhuset i 1972 og senere udvidet i to omgange i slutningen af 70’erne og igen midt i 80’erne. Efter overtagelsen af Dieselhuset i 2010 har Scania Danmark lejet anlægget af de tidligere ejere, men overtog anlægget for et par år siden. Siden har der været arbejdet med planer om at fremtidssikre anlægget, så det også fremover kan fremstå som et effektivt og miljørigtigt lastbilanlæg.

Et af formålene med renoveringen er at effektivisere og miljøsikre driften og samtidig gøre det mere lyst og imødekommende. Derfor er der bl.a. udskiftet vinduer, installeret LED-belysning og malet i lyse, venlige farver. Netop nu er teknikere i gang med at installere et nyt, avanceret varme- og ventilationsanlæg.

 

»Scania Danmark har i flere år haft en strategi om at frigøre sig fra fossile brændselskilder til opvarmning. Med skrotning af oliefyret og installering af miljøvenlig fjernvarme på Herning-anlægget er denne strategi fuldført på samtlige af Scania Danmark 16 lastbil- og busanlæg, så alle nu opvarmes med fjernvarme og naturgas,« siger regionschef Brian Pedersen.

 

Også afdelingschef Flemming Frost ser frem til, at renoveringsprojektet snart kan afsluttes.

»Vi har hidtil overholdt både tidsplan og budget. Målet er at være helt færdige i starten af juli, så der er lys for enden af tunnellen. De sidste ting bliver nye porte og nyt inventar, men så er vi også klar til at invitere til Åbent Hus og præsentere Hernings mest moderne, effektive og kundevenlige lastbilanlæg efter sommerferien,« siger Flemming Frost.

Læst i alt:

1223 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger