Scania

15. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Scania i Holbæk har leveret flot V8’er til Kims Container

Scania i Holbæk har leveret flot V8’er til Kims Container

15. oktober 2020 - 01:44

Scania i Holbæk leverede for nyligt et pragteksemplar af en Scania R 520 B8X4*4 til Kims Container v/Kim Olsen. Kims Container, som er nabo til Scania i Holbæk, har altid kørt Scania. Da Kims søn er blevet ansat som chauffør, var der ingen tvivl om, at de skulle udvide firmaet med en ny bil.

 

Den nye, kraftfulde Scania R 520 er opbygget hos SAWO med Hiab 262 EP-5 og Multilift Ultima 24 kroghejs - fuldt afdækket med skørter og aluafdækning. Lakeringen har BL Lakering i Ringsted stået for.

 

Udstyrslisten er imponerende lang og indeholder bl.a. Driver+ pakke, Infotainment pakke, premium DAB radio med Apple CarPlay, navigation, Opticruise automatgear, Retarder og adaptiv fartpilot med Active Predicition, LED-lyspakke, LDW kørebaneafvigelse og AEB avanceret nødbremse funktion.

I det robuste og meget elegante CR20L-førerhus er der investeret i eksklusive løsninger. Her kan premium sæder med ventilation og varme, læderrat, elektriske og opvarmelige spejle, klimaanlæg og køleskab nævnes.

Kims Container har desuden valgt at tilkøbe Scanias skræddersyede service med 10 års udvidet drivline dækning og Scanias overførsel af tacografdata via Communicator 300 boks, der sørger for, at bilen meddeler, hvornår det er tid til service. Derudover er bilen finansieret gennem Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.

Læst i alt:

1036 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger