Scania

23. august 2018 - 14:00

App linkNu på Google Play

Scania igen klar til at bygge V8’ere

23. august 2018 - 14:00

Scania er klar til at genoptage salg og produktion af V8-motorer. En langvarig strejke hos en tysk underleverandør har på det seneste lammet Scania dér, hvor det gør mest ondt – nemlig på V8-motorerne, som har været ude af produktion i et stykke tid.

 

»Dette er nok den værste forstyrrelse, der har ramt vores selskab i mange årtier, når det kommer til leverancer,« siger Alexander Vlaskamp, leder af Scania Trucks.

 

»Jeg vil gerne takke vores kunder for deres store tålmodighed og forståelse i denne situation. Hos Scania gør vi nu alt i vores magt for at genetablere en normal situation og kunne levere V8-lastbiler og V8-motorer over hele verden så hurtigt som muligt,« siger Alexander Vlaskamp.

Problemet har været leveringen af motorblokke, som er fundamentet for V8-motorerne, som bliver færdigbygget i Södertälje i Sverige. Scania har nu til en start sikret sig levering af motorblokke i mindre antal.

 

»Der vil stadig være en vis usikkerhed i nogle uger, før vi har det fulde overblik og kan begynde at øge produktionen. Men nu kommer vi i gang, og vi vil gradvis sætte farten op og formentlig kunne give en præcis leveringstid på eksisterende ordrer inden for de kommende måneder. Derefter vil vi åbne op for nye ordrer,« fortæller Alexander Vlaskamp.

 

Scania producerer V8-motorer i fire udgaver til lastbiler – med effekt fra 520 til 730 hk. Scania producerer også V8-motorer til skibe med op til 1150 hk.

Scanias første V8-motor med 350 hk blev lanceret i 1969, og den legendariske motor fylder 50 år næste år.

 

Læst i alt:

4447 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger