Scania

11. november 2021 - 14:51

App linkNu på Google Play

Scania introducerer ny drivline og digitale sidespejle

Scania introducerer ny drivline og digitale sidespejle

11. november 2021 - 14:51

- Det, vi introducerer i dag, er ikke kun en ny motorplatform, men et stort initiativ for at styrke Scanias brancheførende position inden for bæredygtig transport i resten af dette årti, siger Alexander Vlaskamp, Executive Vice President og chef for Sales and Marketing på Scania.

 

I sin hidtil største produktlancering siden introduktionen af den nye lastbilgeneration i 2016 introducerer Scania nu ikke kun en ny motorplatform, men også produktopdateringer og services.

 

- Hos Scania har vi sat vores mål højere end måske nogen anden producent. Ikke fordi vi tror, det bliver let, men fordi vi ikke ser nogen anden mulighed end faktisk at nå de mål for at bremse udledningen af drivhusgasser, der blev fastsat ved Paris-aftalen i 2016, siger Alexander Vlaskamp.

Med en helt ny 13 liters motorplatform til Euro 6-køretøjer, der spænder fra 420 til 560 hk, lover Scanias nye drivline brændstofbesparelser, der typisk kan nå op på 8 % for lastbiler i langturskørsel. Alle motorer kan potentielt køre på bæredygtigt HVO-brændstof, og to af dem kan bestilles i versioner til kørsel på FAME biodiesel. Yderligere motorversioner vil følge for markeder uden for Europa og til kørsel på biogas.

 

De nye drivliner vil også omfatte også nye gearkasser og bagaksler samt servicen Scania ProCare til kunder, der efterspørger 100% planlagt oppetid. Scania introducerer også en mulighed for digitale sidespejle for øget sikkerhed.

 

- Køretøjer til drift på bæredygtige og vedvarende brændstoffer samt elektrificerede køretøjer vil dramatisk øge deres andel af vores samlede produktion over de nærmeste år, men vi vil alle stadig være afhængige af forbrændingsmotorer i vores daglige liv. Og det er derfor, Scanias nye motorplatform er så vigtig, da den vil bidrage til væsentlige reduktioner af CO2-emissionerne i resten af dette årti, siger Alexander Vlaskamp.

Læst i alt:

2104 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger