Scania

2. juli 2021 - 14:48

App linkNu på Google Play

Scania lancerer opdateret lastbilserie i november

Scania lancerer opdateret lastbilserie i november

2. juli 2021 - 14:48

For at give kunder et bedre beslutningsgrundlag offentliggør Scania allerede nu, at der er planlagt en introduktion af en væsentligt opdateret Euro 6-lastbilserie i november 2021.

 

Det oplyser Scania en pressemeddelelse.

 

- I betragtning af situationen med en rekordhøj efterspørgsel, global mangel på diverse komponenter og halvledere samt en kommende introduktion af et nyt produkt program, har vi besluttet at lægge vores kort på bordet allerede nu, siger Alexander Vlaskamp, Executive Vice President og chef for Salg & Marketing, Scania.

 

- Hos Scania har vi i 1. kvartal i år oplevet rekordhøjt salg af vores nuværende lastbil program. Men lige som resten af lastbilindustrien oplever vi mangel på bl.a. halvledere til produktionen af vores køretøjer. Det har ført til forlængede leveringstider og i nogle tilfælde endda i forsinkede leveringer, siger Alexander Vlaskamp.

- Samtidig forbereder vi vores største introduktion af nye Scania-produkter siden 2016. I den situation har vi besluttet, at det er mest fair for vores nuværende og potentielle kunder at give dem et bedre beslutningsgrundlag for deres overvejelser om, hvilke specifikationer og leveringstider, der passer bedst til deres behov ved bestilling af nye Scania-køretøjer, tilføjer han.

 

Scania ønsker på nuværende tidspunkt ikke at afsløre, præcis hvilke produktnyheder, der lanceres til november, og hvornår de kan leveres. Til gengæld lover Scania, at der bliver tale om markante forbedringer i forhold til det nuværende produktprogram, når det gælder brændstofforbrug samt udvalget af chassisspecifikationer. Dette skal ses i lyset af, at Scanias nuværende produktprogram har vundet den prestigefyldte ”Green Truck Award” for bedste transporteffektivitet, som arrangeres af flere tyske transportmedier, hele fem gange i træk siden 2017.

Interesserede kunder kan kontakte deres lokale Scania repræsentant hvis de er interesseret i det kommende, opdaterede produktprogram. Salget af de nye lastbiler åbner dog ikke før til november, men kunder, der har registreret sig og vist interesse for det kommende produktprogram, vil have fortrinsret, når ordresystemerne åbner for faste ordrer.

 

- Vi intensiverer uddannelsen af vores salgsorganisation i løbet af efteråret, så vi er sikre på, at alle sælgere har optimalt produktkendskab inden introduktionen af den kommende, 13-liters lastbilserie til november, fastslår Alexander Vlaskamp og fortsætter:

 

- Vi er overbeviste om, at vores kunder værdsætter muligheden for valget mellem en lastbil fra vores nuværende lastbilprogram eller vente på en markant opdateret lastbil fra det kommende produktprogram, der går i produktion i løbet af 2. kvartal 2022.

Læst i alt:

1839 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger