Scania

15. september 2021 - 10:27

App linkNu på Google Play

Scania med en bred palet til Transport 2021

Scania med en bred palet til Transport 2021

15. september 2021 - 10:27

Scania er selvfølgelig med på Transport 2021 i Herning, og på messen stilles der op med et stærkt team, et spændende udvalg af biler, præsentationer af diverse services og vores bud på fremtidens bæredygtige transport samt deltagelse på konferencen Grøn Transport.

 

Scanias største stand er traditionen tro i hal D, hvor man igen i år vil kunne opleve et bredt udvalg af det aktuelle produktprogram. Blandt andet med danmarkspremiere på den nye CityDoor - en fuld glassvingdør i passagersiden, som åbner ind i førerhuset.

 

Derudover kan man på standen finde en R 630 XT specialiseret til det mest krævende entreprenørkørsel. En R-model med Scanias nye V8 motor og den helt nye gearkasse, hvor skifte-strategien er tilpasset så den går med under 1000 o/min. ved cruising på plan vej.

Udover flere udgaver af biogas-biler, vil man I Hal E finde Scanias bud på forskellige batterielektriske biler. Blandt andet kan man opleve en L25 B4x2 BEV distributionsbil med kølekasse og batteridrevet kølemaskine. Man vil også kunne få en god snak om fordele, økonomi og egenskaber med de forskellige elektriske drivsystemer; HEV (Hybrid), BEV (Batterielektrisk lastbil) og ikke mindst lade-station til PHEV og BEV.

 

Rundt omkring på messen vil man kunne finde flere flotte kundebiler. Der vil være en 4-akslet R 730 med kran samt flere trækkere, opbygget af vores egen opbygger-afdeling. Vores tre opbygger-eksperter vil alle dage være at finde på messen og de er klar til at møde de besøgende til en god faglig snak.

Så har Scania naturligvis også sin seneste V8 770 med også. Den helt store udgave, der til daglig køres af Max Hunt - kendt fra blandt andet YouTube. Den vil man kunne se i Hal B, hvor Max Hunt har sin egen stand.

Hos Scania Fleet Management vil de besøgende kunne få en solid orientering om fordelene ved Scanias løsning til GPS-kortvisning af bilerne, detaljeret brændstofopfølgning, automatiseret fartskriver-service samt geo fence-funktioner, der er ved at finde deres vej ind til blandt andet automatisk hastighedsbegrænsning ved bykørsel eller omskiftning til elektrisk drift for en hybrid-lastbil, der nærmer sig en kundedefineret “silent-zone”.

Blandt øvrige nye servicetilbud fra Scania er nu også muligheden for at tage lastbilkørekort hos Scania Academy i Ishøj, idet de nu er AMU-godkendt. Den praktiske undervisning sker naturligvis med dygtige undervisere og i de nyeste Scania-modeller.

 

Scania Finans kommer på messen med en helt ny kampagne på deres GAP-forsikring, der kan spare vognmanden for væsentlige ekstra udgifter, i tilfælde af at uheldet er ude, og lastbilen totalskades. Derudover kan de også fortælle, hvor fordelagtigt Scanias lastbilforsikring er, hvis du kører i enten en ny eller en brugt Scania.

Også på Persontransport-messen i Hal H er Scania repræsenteret med to spændende busser.

 

Scanias mål er at fremme omstillingen til et bæredygtigt transportsystem for at skabe en verden af mobilitet, der er bedre for erhvervslivet, samfundet, nærmiljøet og i særlig grad klimaet. Det er derfor en selvfølgelighed, at Scania er repræsenteret på konferencen Grøn Transport, hvor salgsdirektør Anton Freiesleben vil bidrage med inputs om alternative drivformer som biogas, biodiesel og el.

 

Der er altså lagt op til en ambitiøs oplevelse fra Scanias side 16. – 18. september 2021 i Herning. Du finder Scania i hal D, E, B & H.

 

- Efter en lang periode uden events og med begrænsede møder, så glæder alle sig ekstra meget til at møde vores fans, kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere på Transportmessen i Herning i år, siger Jannie Christiansen, marketing- og kommunikationschef hos Scania Danmark:

- Scanias deltagelse på messen vil blandt andet afspejle den stærkt øgede interesse for biler på komprimeret biogas. Det er ikke alene til renovationskørsel men også til for eksempel distribution og kroghejsbiler. Biogas er lige nu den mest økonomiske og effektive måde at reducere CO2 på og det er mange kunder ved at få øje på, siger Anton Freiesleben, salgsdirektør for lastbiler hos Scania Danmark.

Læst i alt:

1313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger