Scania

22. januar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Scania med flotte motiver til Allindemagle

22. januar 2019 - 01:44

Vognmand Steen Petersen fra Allindemagle ved Ringsted har netop fejret 45-års jubilæum som vognmand. I den anledning fik vognmandsvirksomheden leveret en ny V8’er.

 

Jubilæet blev fejret ved et velbesøgt åbent (fører)hus-arrangement, hvor Steen Petersen samtidig fik leveret en ny 3-akslet Scania S 650 6x2. Det er dog ikke Steen selv, der får glæde af den nye bil – det er derimod hans søn Ronnie, der skal bruge den til walking floor-kørsel i Sverige.

 

Både Steen og Ronnie ligger vægt på driftssikkerhed, men flotte opbygninger ligger især deres hjerter nær. Den nye 650’er er opbygget hos Scania Vojens’ opbyggerafdeling.

 

Teamet har bl.a. flyttet og monteret ekstra sidemarkeringslys i sideværnet, konstrueret en speciel kofanger, som blev lavet i samarbejde med Ronnie, lagt dørkplade på hele chassiset, monteret solskærm, lyskasse, horn og diverse lygter og læssekamera.

Det er Mosegaards Autolakering i Bramming, der har stået for lakering af bilen i vognmandens typiske farver og med flot motiv af virksomhedens to toprenoverede veteran Scania’er.

 

Efter endt opbygning blev bilen sendt videre til Scania Sorø, der klargjorde den nye bil, så den var klar til levering på vognmandens store dag.

Læst i alt:

3642 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger