Scania

22. april 2020 - 10:34

App linkNu på Google Play

Scania V8 Limited Edition til vognmand fra Give

22. april 2020 - 10:34

Den 7. februar 2020 havde Scania Horsens fornøjelsen af at levere en flot Scania V8 Limited Edition til vognmand Jørn Riis Hansen. Vognmandens jubilæumsmodel var nummer seks af i alt 50 biler til det danske marked.

 

Jørn Riis Hansen har været vognmand siden 1991, og der har lige siden stået Scania på fronten af samtlige af vognmandens lastbiler. Det bliver der formentlig ved med i mange år fremover, for vognmanden har netop fået leveret endnu en Scania – hans sjette nye Scania og ikke mindst den sjette af i alt 50 danske V8 Limited Edition-biler.

 

Vognmanden har de sidste år sværget til Scanias V8 med 730 hk, men efter dialog med Jesper Christensen, Salgskonsulent hos Scania i Horsens, faldt valget denne gang på en V8 med lidt færre hestekræfter.

Den 3-akslede trækker, der består af S-seriens store sovekabineførerhus i BioMar-blå metallak med sort frontgrill, er opbygget hos MH Auto og Scania i Vojens har monteret Scanias V8 jubilæumspakke der bl.a. består af specialdesignet V8-galge med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler, V8 stribesæt i guld og et specialproduceret V8-logo med vandmærker af tidligere udgaver af V8-lastbiler på begge sider af førerhuset. Bilen har også fået en matchende tipsættevogn fra MTDK A/S i samme blå farve og med guld stafferinger.

 

Indvendigt er der ikke sparret på komforten, og her er bilen bl.a. udstyret med Premium førersæde med ventilation, 800-1.000 mm udtræksbar underkøje, stort infotainmentsystem med 7” skærm, bord i instrumentpanelet i passagersiden, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og stort klimaanlæg. Bilen har også alt i Scanias sikkerhedsudstyr.

Det er Nordjysk Autolakering, der har lakeret bilen, og FL Buur, der har stået for den behagelig indretning af førerhuset, hvor stylingen bl.a. byder på V8-jubilæumsrat med guldlister, interiør finish med guldlister i førerhuset, V8-jubilæumslogo broderet på sæder, dørbeklædning og motorkassen samt guldsyninger på sæderne.

 

Jørn Riis Hansen har tilvalgt en Scania Reparations- og Vedligeholdelsesaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Aftalen kører de næste 6 år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter et fast antal kilometer.

 

50 Scania V8 Limited Edition

I alt udbydes der 50 Limited Edition V8’ere til det danske marked i forbindelse med V8’erens 50 års jubilæum i 2019. Limited Edition nummer 1, 2 og 3 er designet af Scania Danmark. De resterende 47 biler vil blive designet af de interesserede købere, så de får mulighed for at skræddersy deres helt egen V8 Limited Edition. På den måde vil alle 50 udgaver af denne Limited Edition serie være helt unikke og tilpassede den enkelte kundes behov.

Læst i alt:

2734 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger