Scania

15. april 2020 - 13:23

App linkNu på Google Play

Scania vil genstarte produktionen i næste uge

Scania vil genstarte produktionen i næste uge

15. april 2020 - 13:23

Rasmus Haargaard

Størstedelen af den europæiske produktion af biler, lastbiler og busser har været lagt ned i de seneste uger, men nu lyder der forsigtig optimisme fra Scanias hovedkvarter.

 

Scania planlægger nemlig en moderat opstart af produktionen i næste uge på de tre europæiske fabrikker i Sverige, Frankrig og Holland. Planerne er dog stadig omfattet af en vis usikkerhed.

 

»Planer og målsætninger flytter sig hele tiden, og vi er afhængig af situationen og forholdene i en række forskellige lande. Men lige nu er målet, at vores samlefabrikker i Södertälje, Frankrig og Holland vil udføre én dags produktion i to dage, 21. og 22. april,« siger Scanias pressechef Hans-Åke Danielsson til Dagens Industri.se.

 

Scania-talsmanden understreger dog samtidig, at det ikke er muligt at lægge helt sikre produktionsplaner for øjeblikket. Scania vil fortsat holde øje med udviklingen og træffe beslutninger fra uge til uge.

Læst i alt:

1548 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger