Scania

18. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Scania viser bæredygtige lastbiler

18. september 2018 - 01:44

På IAA-messen i Hannover 20.–27. september vil Scania vise det fulde program af den nyeste generation lastbiler, inklusiv langturslastbiler, entreprenørlastbiler og bybiler – alle til alternative brændstoffer.

 

»Transportsektoren står over for et fundamentalt skift mod mere bæredygtig tranport, og Scanias mål er at gå forrest, hvad angår de tunge køretøjer med lavt CO2 og nul udstødningsemissioner, som transportvirksomheder efterspørger til deres drift,« siger Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Head of Scania Trucks, i en pressemeddelelse.

 

Scania viser det fulde produktprogram af bæredygtige lastbiler og busser. Derudover går Scania skridtet videre ved at introducere en plug-in hybrid distributionslastbil.

 

Scania kombinerer de bedste sikkerhedsfunktioner fra L-serien, inklusiv forbedret udsyn – med fordelene ved hybrid. Dette giver distributører mulighed for at køre distancen fra depoterne i forstæderne frem til bygrænserne med forbrændingsmotor, for så at skifte til elektrisk drift i byerne. Mens der læsses af eller holdes pause, kan chaufføren lade batteriet i 20 minutter for så at fortsætte leveringerne.

I alt viser Scania syv forskellige lastbiler inden for og yderligere tre lastbiler udenfor. Lastbilerne ledsages af fem Scania busser og turistbusser. Alle køretøjer på standen er udviklet til alternative brændstoffer og er løsninger, der gør en bæredygtig forskel for klimaet.

Læst i alt:

1097 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger