Scania

9. juli 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Scania XT 8x4 til Thisted-vognmand

9. juli 2021 - 01:44

Vognmand Lasse Pedersen var indtil for et par år siden Scania-tekniker hos Stiholt i Thisted, men nu er han vognmand sammen med sin far Henning. Sammen driver de vognmandsforretningen Henning Pedersen A/S i Thisted, og med sin baggrund som Scania-tekniker kalder Lasse sig for sjov for teknisk direktør i vognmandsforretningen.

 

Henning Pedersen A/S fik for ikke så længe siden leveret en splinterny Scania R 530 B8x4 i XT-udførelse til entreprenørkørsel, så de nu råder over to Scania. Ud over den nye, som Henning kører i, har de også en godt tre år gammel G 500 8x4 ligeledes i XT-udførelse, som Lasse kører i.

 

Vi kører rigtig meget lokalt med containere, tip- og krankørsel og alverdens blandet kørsel med sand, grus, harpet muldjord mm. Begge biler er opbygget helt ens med Meiller kroghejs hos Fyns Karosseribyg i Odense, så vi kan klare de samme opgaver og desuden hjælpe hinanden ved alle typer opgaver, fortæller Lasse Pedersen.

Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har stået for leveringen.

Læst i alt:

1365 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger