Scania

5. september 2017 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Scanias nye salgschef

5. september 2017 - 02:10

Kasper Rasmussen netop begyndt som salgschef hos Scania Danmark med ansvar for salget af lastbiler i Østdanmark.

39-årige Kasper Rasmussen er ud af en vognmands- og grusgravsfamilie fra Munke Bjergby, der har arbejdet med disse erhverv i 100 år.

 

- Jeg har været fascineret af alt med motorer, siden jeg var helt lille. Siden jeg var 5-6 år har jeg hjulpet til i grusgraven. Og alle mine sommerferier blev brugt der, fortæller Kasper Rasmussen.

Mekaniker og eftermarkedsdirektør

Da han forlod teenagealderen, kom han i lære hos George Nielsen Dieselservice i Benløse ved Ringsted. I september 1999 var han udlært som mekaniker, og efter tre måneders rundrejse i Australien fortsatte han som mekaniker hos en af de øvrige lastbilproducenter.

 

Efter et job som ferieafløsende værkfører fandt han ud af, at han ville gå ledervejen. I 2008 blev han så værkstedschef, og siden er det gået stærkt med karrieren. Fra 2013 har Kasper Rasmussen arbejdet hos Scanias servicepartner Nyscan, senest som eftermarkedsdirektør.

 

- Nu glæder jeg mig til at at arbejde med salg af lastbiler hos Scania. Jeg ved jo af erfaring, at Scania har gode produkter og dygtige veluddannede medarbejdere, og det er faktorer, jeg sætter pris på, tilføjer Kasper Rasmussen.

Han bor i Munke Bjergby sammen med min kæreste Stina og tre børn.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger