Scania

17. marts 2017 - 02:16

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Spritny udlejningsbil

17. marts 2017 - 02:16

Scania Danmark har de senere år mærket en stærkt stigende efterspørgsel på udlejningslastbiler, og flåden er nu blevet udvidet med den nye Scania R 500.

 

Scania Rental er navnet på Scanias udlejningsfirma, hvor vognmænd kan leje en Scania-lastbil til distributions-, entreprenør- og langturskørsel for en udlejningsperiode på minimum én måned - nu også den nye R 500.

- Scanias udlejningsflåde består af lastbiler fra både Streamline-generationen og den nye generation, fortæller Rentalkoordinator Anders Møller.

Samme serviceydelser

Vognmænd kan have behov for at leje i tilfælde af øget, sæsonbetingede eller uforudsete udsving i deres transportopgaver. Med en lejekontrakt følger de samme serviceydelser, der følger med, hvis en vognmand køber en ny lastbil - bl.a. gratis brændstof-oversigtsrapport samt mulighed for service- og reparationsaftale.

 

- På den kommende Transport 2017 messe vil de besøgende kunne se den nye udlejningslastbil i restauranthallen, og vi har også udstillet udvalgte udlejningslastbiler hos Scania i Herning under messedagene, tilføjer Anders Møller.

Læst i alt:

46 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger