Scania

6. februar 2018 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Stærk Scania-start på 2018

6. februar 2018 - 02:50

Anton Freiesleben, salgsdirektør hos Scania Danmark, opfordrer alle vognmænd til at tage kontakt til Scanias salgskonsulenter i god tid, inden de forventer at skulle bruge deres nye lastbil.

 

Udmeldingen kommer, efter at Scania er kørt ud af første måned af 2018 med et salg på 114 nye lastbiler i den tungeste vægtklasse – over 15 tons totalvægt – på det danske marked.

Salget giver Scania en aktuel 1. plads på salgslisten – fire biler foran sidste års vinder Volvo.

Lang leveringstid

- Vi har rimelige leverancer af nye Scania-biler i det næste halve år. Men Scania har aktuelt en meget lang leveringstid på nye biler. Så bestiller en dansk vognmand sin nye Scania nu, så kan han forvente en levering omkring 1. oktober. Så vi kommer nok i samme situation som sidste år, hvor vi også havde denne lange leveringstid.

 

Anton Freiesleben anbefaler derfor, at vognmænd, der overvejer en ny Scania, tager en hurtig kontakt til Scanias salgskonsulenter, så de sammen kan planlægge et køb i god tid.

Slut med tidligere model

Scanias salgsdirektør opsummerer situationen således:

 

- Produktionen af den tidligere model er nu slut, og til april begynder Scanias fabrik i Holland også at bygge vores nye model. Vi har en midlertidig brist i produktionskapaciteten og en høj efterspørgsel på markedet. Derfor siger jeg også til mine sælgere, at de skal tage kontakt til kunderne i god tid. Vores nye topkvalitetsbiler er værd at vente på. De kører fantastisk godt, og de har meget få fejl.  

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger