Scania

28. september 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Tungt skyts til CAC i Terndrup

28. september 2021 - 01:44

CAC Entreprenør A/S i Terndrup kører det tunge skyts i stilling, når virksomheden løser opgaver inden for bl.a. nedbrydning, betonknusning, støbning af fundamenter, udgravning o .lign.

 

Det gælder både maskinparken af gravemaskiner, gummigeder og knusere, men det gælder også CAC Entreprenørs flåde på fem lastbiler. Med den seneste levering af en ny Scania R 530 B8x4*4 kranbil er der nu tale om en ”ren” Scania-flåde af både forvogne og trækkere.

 

- Den nye Scania erstatter en ældre MAN, som vi fik med i forbindelse med overtagelsen af en anden entreprenørforretning, fortæller Allan Christensen, der sammen med sønnen Casper lægger forbogstaver til CAC Entreprenør.

 

- Vi beskæftiger os med tunge sager, så derfor blev den nye Scania en V8’er, for vi når hurtigt op på de maks. 56 tons vogntogsvægt med fuldt lastet forvogn og kærre, siger han.

Den nye R 530 er opbygget af Fyns Karosseribyg (FKB) i Odense med en bagmonteret og aftagelig Palfinger PK 26002-kran samt HMF-wirehejs. FKB har også stået for malingen af bilen.

 

Det kan gå hårdt for sig på byggepladserne, hvor den nye R 530 får sin dagligdag, så derfor har CAC Entreprenør valgt at få den leveret i såkaldt XT-version, dvs. med ekstra solid forkofanger med 40 tons kapacitet i træktøjet, ekstra kraftigt bundskjold under motoren, beskyttelsesgitre foran LED-forlygterne, ekstra hårdføre sidespejle mm.

 

I den anden ende af bilen sikrer et kraftigt RBP735 tandembagtøj med navreduktion, at bilen har de nødvendige terrænegenskaber til både at komme helt ind i bunden af byggepladserne og komme ud igen. Medvirkende til dette er også den styrbare støtteaksel bag tandembogien, der kan aflastes og endda løftes fri af underlaget selv med bagmonteret kran.

Chaufføren Rico har fået lov til at sætte rigtig mange krydser på bestillingssedlen for komfortudstyr. Det er bl.a. eksklusivt instrumentpanel med krom-detaljer, termosideruder, komplet læderindtræk, Premium infotainmentsystem med integreret navigation, ekstra 6 kW motor- og kabinevarmer mm.

 

Stiholt har stået for leveringen.

Læst i alt:

1213 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger