Scania

13. september 2019 - 02:07

App linkNu på Google Play

Vognmanden

V8’er til Holbæk

13. september 2019 - 02:07

Bent Rasmussen Transport Holbæk har modtaget en ny Scania S 520 V8 A6x2, leveret af Scania i Holbæk og salgskonsulent Ernst Larsen.

Den nye trækker er blandt andet opbygget med S-sovekabineførerhus med højt tag og fladt gulv, inklusiv en ståhøjde på 207 cm fra gulv til loft. Det store førerhus udgør også en sikker arbejdsplads, da førerhuset er konstrueret som en stor sikkerhedsramme rundt om chauffør og passager.

 

Indvendig er førerhuset spækket med udstyr, herunder V8-læderpakke, Driver+ pakke, klimaanlæg, Premium-sæder med ventilation og varme, læderrat, komfortpakke, køleskab, mikroovn og kaffemaskine.

Alle spejle er elektrisk opvarmet og justerbare, og på de kolde vinterdage kan oliefyret tændes via en app.

Vojens

Scanias opbyggerafdeling i Vojens står for opbygningen af den nye bil, der bl.a. er udrustet med luftforskydelig skammel, eloxeret alu-dørk i fuld bredde samt bagende, trekanter med opbevaring mellem bagskærme, værktøjskasse med elektrisk oplukning, hanebro under hytten, dobbelte originale Scania-baglygter, afdækning under batterikasse med arbejdslys og nummerplade, afdækning under tagspoiler med originale Scania-baglygter, blitz og arbejdslys, LED-lysskilt og blitzbro.

 

Den såkaldte ’norgesbagende’, et stykke kraftigt fladjern bag på trækkeren, forhindrer, at traileren ikke ødelægger bagenden.

Bilen er også udstyret med forskellige komfort- og sikkerhedssystemer som Infotainment pakke, Premium DAB-radio med Apple Car Play, navigation, Bluetooth og subwoofer. Derudover køje med udtræk og opbevaring på bagvæg, opticruise-automatgear, retarder og adaptiv fartpilot med active predicition, LDW kørerbaneafvigelse og AEB avanceret nødbremsefunktion.

MCC-farvekoncept

Både førerhus – alt plastik inklusive – chassis og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene er, at lastbilen leveres i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så bilen ikke skal forbi en maler først. Alt på bilen kan indfarves, så den får et ensartet look.

 

Bent Rasmussen har valgt at tilkøbe en Scania-serviceaftale samt overførsel af tacografdata via Scania Communicator 300.

Som altid, ved levering af en ny Scania lastbil, medfølger der en times gennemgang af bilens funktioner med en Scania drivertrainer fra Scanias Driver Academy.

Læst i alt:

91 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger