Scania

8. oktober 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Veludrustet Scania til Thisted

8. oktober 2018 - 01:44

Chauffør Henrik Bojesen er blevet rigtig godt kørende. Hans vognmand, Jesper Agesen i Thisted, har nemlig lige fået leveret en ny Scania R 520 A6x4 tandemtrækker, som Henrik bl.a. skal køre tiptrailer med i det nordjyske.

 

Bilen er leveret af Stiholt i Thisted, hvor lastbilsælger Lars Pedersen fortsætter traditionen med at levere R 520’ere til vognmanden. Den nye er nr. 7 i rækken, og i løbet af et par måneder kommer der en R 520 bogietrækker mere til. Så kommer Jesper Agesen op på otte R 520’ere, og dermed ligger der en rigtig Södertälje-vibrator i halvdelen af hans lastbiler.

 

V8’eren er på 16,4 liter slagvolumen på maks. 520 hk/2.700 Nm med ren SCR-teknologi til overholdelse af Euro 6-normen. Dertil er koblet en 12- + 2-trins GRSO905R-gearkasse med to krybegear og overgear samt RB662 tandembogie med enkeltreducerede bagtøjer med 2,92:1 i udveksling.

Stiholt i Thisted har opbygget bilen med to-strengs hydraulikanlæg, så den både kan køre med tiptrailer, betonkanon og inliner (elementtrailer). Opbygningen består desuden af høj galge, hel-dækkende alu-dørk, udtræksskuffer mellem bagakslerne samt høje Danbox alu-skabe til opbevaring af regntøj, gummistøvler mm bag førerhuset.

 

Indendørs er der ikke sparet på komforten i CR20H-førerhuset. Fuld V8-læderpakke, Premium-stole med indbygget ventilation, ekstra bred underkøje, termo-sideruder, regnsensor, stort klimaanlæg, stort infotainment-system med integreret navigation, subwoofer, DAB-radio og meget mere.

 

Bilen har også integreret retarder, afstandsradar, sporassistent, elektronisk stabilitetssystem (ESP), LED for- og baglygter, ekstra fjernlygter i taget og tågelygter i fronten, masser af LED-arbejdslys mm. Og driftssikkerheden er der også tænkt på i form af en Drivline+ serviceaftale i hele otte år.

Læst i alt:

2068 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger