Scania

8. oktober 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Veludrustet Scania til Thisted

8. oktober 2018 - 01:44

Chauffør Henrik Bojesen er blevet rigtig godt kørende. Hans vognmand, Jesper Agesen i Thisted, har nemlig lige fået leveret en ny Scania R 520 A6x4 tandemtrækker, som Henrik bl.a. skal køre tiptrailer med i det nordjyske.

 

Bilen er leveret af Stiholt i Thisted, hvor lastbilsælger Lars Pedersen fortsætter traditionen med at levere R 520’ere til vognmanden. Den nye er nr. 7 i rækken, og i løbet af et par måneder kommer der en R 520 bogietrækker mere til. Så kommer Jesper Agesen op på otte R 520’ere, og dermed ligger der en rigtig Södertälje-vibrator i halvdelen af hans lastbiler.

 

V8’eren er på 16,4 liter slagvolumen på maks. 520 hk/2.700 Nm med ren SCR-teknologi til overholdelse af Euro 6-normen. Dertil er koblet en 12- + 2-trins GRSO905R-gearkasse med to krybegear og overgear samt RB662 tandembogie med enkeltreducerede bagtøjer med 2,92:1 i udveksling.

Stiholt i Thisted har opbygget bilen med to-strengs hydraulikanlæg, så den både kan køre med tiptrailer, betonkanon og inliner (elementtrailer). Opbygningen består desuden af høj galge, hel-dækkende alu-dørk, udtræksskuffer mellem bagakslerne samt høje Danbox alu-skabe til opbevaring af regntøj, gummistøvler mm bag førerhuset.

 

Indendørs er der ikke sparet på komforten i CR20H-førerhuset. Fuld V8-læderpakke, Premium-stole med indbygget ventilation, ekstra bred underkøje, termo-sideruder, regnsensor, stort klimaanlæg, stort infotainment-system med integreret navigation, subwoofer, DAB-radio og meget mere.

 

Bilen har også integreret retarder, afstandsradar, sporassistent, elektronisk stabilitetssystem (ESP), LED for- og baglygter, ekstra fjernlygter i taget og tågelygter i fronten, masser af LED-arbejdslys mm. Og driftssikkerheden er der også tænkt på i form af en Drivline+ serviceaftale i hele otte år.

Læst i alt:

2142 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger