19. marts 2020 - 10:30

App linkNu på Google Play

Scania lukker ned fra på onsdag

Scania lukker ned fra på onsdag

19. marts 2020 - 10:30

Scania planlægger at stoppe produktionen på de fleste af sine europæiske fabrikker onsdag 25. marts 2020. Årsagen er mangel på komponenter og den store udfordring, der er opstået hos leverandører og i logistikkæden som et resultat af spredningen af Covid-19 i Europa.

 

»For at sikre vores kunders livsvigtige transporter for samfundet vil vores service værksteder og reservedelscentre fortsætte alle aktiviteter,« siger Scanias CEO, Henrik Henriksson.

 

I Danmark betyder det, at de landsdækkende servicenetværk fortsætter som hidtil og altså fortsat har adgang til reservedele.

 

På nuværende tidspunkt forventer Scania at genoptage produktionen inden for to uger. Scania-personale direkte berørt af det planlagte produktionsstop er medarbejdere på fabrikkerne i Sverige, Holland og Frankrig.

Scanias industrielle aktiviteter i Latinamerika, der tegner sig for cirka en femtedel af virksomhedens produktionsvolumen, fortsætter som planlagt.

 

Danske kunder som berøres af forsinkelser på ny lastbil, vil blive kontaktet individuelt, oplyser Scania.

Læst i alt:

1368 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger