16. december 2019 - 22:43

App linkNu på Google Play

Scanvo og LJ Industri overtager container-aktiviteter

Scanvo og LJ Industri overtager container-aktiviteter

Lars Jensen (tv.) fra LJ Industri og Remi Nikolajsen fra Scanvo ved en af de først solgte og leverede nye containere - til en kunde på Færøerne.

16. december 2019 - 22:43

Scanvo Trucks Danmark A/S og LJ Industri A/S har overtaget alle container-aktiviteter i Storm & Co. Produktion ApS.

 

Scanvo Trucks Danmark holder til i Hårup ved Silkeborg og har rødder med mere end 40 års erfaring med køb, salg, udlejning og vurdering af alt transportmateriel.

 

LJ Industri er en smedevirksomhed i Nyborg, der har stor alsidighed inden for opbygning hydraulik, renovering og reparation af lastbiler og entreprenørmaskiner. Firmaet har for nylig investeret i en 6.000 mm/400 ton kantpresser til at bukke hele længder stålplader, som vil optimere fremstillingen af nye containere.

 

»Vi vil fortsætte med at fremstille containere i samme ånd, som nu afdøde indehaver Jens Pinne Storm gjorde, og vil også løbende videreudvikle produktionen/fremstillingen af containerne,« lyder det i en fælles udtalelse fra Scanvo og LJ Industri.

Som noget nyt vil alle vore containere fremover blive stålblæst og malet af autoriseret maler iht. til de stigende miljøkrav. Scanvo Trucks Danmark vil stå for salg af containerne, og LJ Industri vil være producenten.

Læst i alt:

1551 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke