4. januar 2022 - 15:35

App linkNu på Google Play

SDK Freja køber svensk logistikselskab

SDK Freja køber svensk logistikselskab

4. januar 2022 - 15:35

SDK Freja har overtaget det svenske selskab IRT Logistics.

 

- IRT Logistics har længe været på vores radar, og nu var tiden moden til, at vi indgik en aftale. Det er et opkøb, som kommer til at styrke vores forretning betragteligt på stykgodstransporter mellem Sverige og UK. Samtidig vil både eksisterende samt nye kunder opleve, at eksempelvis de nye kundevendte IT-løsninger, som en virksomhed af SDK Frejas størrelse og erfaring bringer til IRT Logistics, vil styrke den service og de ydelser, de kan efterspørge, siger Søren Skive, EVP i Freja Transport & Logistics AB.

 

Hos grundlæggeren af IRT Logistics, Björn Steenstrup, er der også tilfredshed at finde med viden om, at hans livsværk lever videre under SDK Freja.

- Vi har længe gået og skelet til Freja som en samarbejdspartner, der kunne drive vores virksomhed videre med de rigtige visioner, og nu passede det. Vi kunne i år fejre vores 20-års jubilæum, og på en måde er det også et passende tidspunkt at give faklen videre til nogen, som deler vores værdier og som kan og vil videreudvikle den virksomhed, vi har opbygget, siger Björn Steenstrup i en pressemeddelelse.

 

IRT Logistics overtages med en forventet estimeret årlig omsætning på SEK 45 millioner. Alle ni medarbejdere i IRT Logistics fortsætter under det nye ejerskab.

 

Opkøbet af svenske IRT Logistics er det tredje opkøb under Freja Transport & Logistics i 2021. Siden SDK og Freja gik sammen i december 2020, har de delvistt køb danske Nordic Waste samt opkøbt tre af logistikvirksomheder over hele Norden: Finske TL Trans, norske Thoresen Transport og nu svenske IRT Logistics.

Det er denne opkøbstilgang, som skal sikre en fortsat vækst frem mod SDK Frejas erklærede mål om en samlet omsætning i 2025 på DKK 8-10 milliarder.

Læst i alt:

1019 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger