1. juni 2021 - 22:14

App linkNu på Google Play

SDK Shipping og Danish Agro stifter stevedore-selskab

SDK Shipping og Danish Agro stifter stevedore-selskab

Lars Jespersen (tv.) og Jens Toft.

1. juni 2021 - 22:14

SDK Shipping og Danish Agro har stiftet et fælles selskab under navnet SDK Stevedore A/S Formålet med det nye selskab er at sikre optimal håndtering af Danish Agros produkter og stigende krav til fleksibel håndtering i Aarhus ved bedre at udnytte det samlede potentiale i de to selskaber.

 

- Vi glæder os over den nye strategiske aftale, som betyder, at vi sammen kommer til at være mere fleksible. SDK Shipping og Danish Agro har et tæt og tillidsfuldt samarbejde i dag, som jeg ser frem til bliver endnu stærkere med den nye aftale. Vi får nu mulighed for i fællesskab at nedbringe omkostninger, udnytte materiel bedre og optimere vores losninger og lastninger på Aarhus havn, siger Jens Toft, logistikdirektør i Danish Agro.

Både Danish Agro og SDK Shipping har havnefaciliteter på Aarhus Havn.

 

- Vi er meget begejstrede over, at vi nu kan bygge videre på det samarbejde, som vi i mange år har haft med Danish Agro. Styrken i vores nye aftale ligger i de synergier, som vil binde os tættere sammen og fremtidssikre vores setup, siger Lars Jespersen, CEO i SDK Shipping A/S.

 

Danish Agro:

Danish Agro koncernen består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

SDK Shipping:

SDK Shipping er en del af SDK Freja-gruppen, der faciliterer samtlige aktiviteter indenfor logistik, shipping og chartering samt services til cruiseindustrien i Nordeuropa. SDK Freja-gruppen er en del af den familieejede koncern, United Shipping & Trading Company (USTC).

 

Læst i alt:

914 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger