Sikkerhed

28. august 2018 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Alm. Brand: Flere vognmænd end ventet

28. august 2018 - 02:40

Alm. Brand var den nye dreng i klassen, da koncernen for cirka halvandet år siden kørte ind på det danske transportmarked for lastbil- og fragtfører-ansvarsforsikringer. Det foreløbige resultat er ”masser af erfaring og et større antal kunder end forventet.

 

- Markedet for forsikringer til vognmænd har i mange år været præget af få, store spillere. Derfor har vi som ny og mindre aktør arbejdet benhårdt på at fortælle om vores produkter og vise, at vi håndterer komplekse skadesager hurtigt og ordentligt. Det er vi lykkedes med, for vi har allerede nu fået flere og større kunder, end vi havde budgetteret med på det her tidspunkt, fortæller Peter Flemmer, erhvervsdirektør i Alm. Brand.

Mindre og mellemstore

Det er især de mindre og mellemstore vognmandsfirmaer, der finder vej til Alm. Brand. En af de nye kunder er vognmandsfirmaet Knud Jensen & Sønner Slimminge ApS, Bjæverskov ved Køge. Virksomheden er fragtfører for DHL og tæller 15 chauffører og 13 multitrækkere, der kører 365 dage om året i både ind- og udland.

 

- Vi har rigtig travlt, og derfor skal vi hurtigt videre, når vi har skader, så det ikke går ud over vores kunder. For os giver det stor værdi at have én fast rådgiver, vi altid kan få fat i. Da én af vores trækkere og en sættevogn sidste vinter kørte galt i en skov i Sverige, kom der hurtigt en bjergningsvogn, og den eller andre skader har ikke rykket på prisen, oplyser direktør Kim Kristensen.

Flere tilbud

I denne uge udvider Alm. Brand selskabets forsikringsportefølje til erhvervskunder med en forbedret arbejdsskadeforsikring og en sygedriftstabsforsikring.

Læst i alt:

43 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger