Sikkerhed

23. november 2018 - 02:16

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DTL vælger If som fremtidig forsikringspartner

23. november 2018 - 02:16

DTL - Danske Vognmænd, med næsten 2.000 vognmænd i medlemskartoteket, skifter fra nytår 2018/2019 forsikringspartner fra Codan til If. En ny seks-årig hovedaftale er på plads og underskrevet af parterne.

 

Nordens største

If ejes af den finske finanskoncern Sampo og er Nordens største skadeforsikringsselskab.

6.800 medarbejdere, heraf cirka 600 i Danmark, sørger for at hjælpe omkring 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum.

 

Samtidigt har If samarbejdet med DTL’s søsterorganisation i Norge i mere end 40 år. Erfaringerne har været vigtige for at kunne tilbyde en omfattende aftale for DTL’s medlemmer, der samtidig giver dem mulighed for at samle private og erhvervsrelaterede forsikringsaftaler ét sted.

 

If’s Ivar Martinsen, koncerndirektør for Erhverv:

- Vi er virkelig stolte og glade over at blive forsikringspartner for DTL – Danske Vognmænd. Aftalen med DTL træder i kraft 1. januar 2019, men allerede nu har vi et team af specialister inden for rådgivning og skadehåndtering på plads.

Særlig garanti

DTL’s medlemmer er fra dag ét, når den nye aftale træder i kraft, omfattet af en særlig rådgivningsgaranti. Den indebærer, at If skal kunne dokumentere, at medlemmet aktivt har fravalgt dækning for den opståede skade – ellers udbetaler If alligevel erstatning for skaden.

 

Geir A. Mo, adm. direktør for DTL’s norske søsterorganisation NLF:

- If er en rigtig god samarbejdspartner for NLF. De er innovative både på digitale løsninger og i skadesforebyggende aktiviteter, hvor vi bl.a. har skabt en trafiksikkerhedspris sammen. Derfor er jeg overbevist om, at If er det bedste valg for de danske vognmænd.

Totalleverandør

If er totalleverandør inden for forsikringer, og det giver DTL’s medlemmer mulighed for at samle både private og erhvervsrelaterede forsikringer ét sted. If har samarbejdet med DTL’s søsterorganisation i Norge, NLF, i mere end 40 år. Parterne samarbejder om skadeforebyggende indsatser, bl.a. kampagnen ’Venner på vejen’, som giver børn forståelse for lastbiler, samt en fælles norsk trafiksikkerhedspris.

 

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger